Повернутися до звичайного режиму
FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Першовересень зустрічає друзів!

Зустріч друзів – це свято для кожного. Відбулося воно і у нашій, Черкаській спеціалізованій школі І – ІІІ ст. №33 ім. Василя Симоненка.
Традиційно на початку лінійки слова привітання і побажання сказав директор школи Чорноіваненко Микола Олексійович. Із теплими словами до присутніх на святі звернулися почесні гості школи:
Методист міського методичного кабінету установ освіти – Мединська Валентина Анатоліївна;
Депутат Черкаської міської ради – Колядко Богдан Сергійович;
Керівник відділення Дніпровське «Приватбанку» - Кузнєцов Олександр Анатолійович;
Представник організаційного комітету з відзначення кращих учнів міста - Говорун Оксана Миколаївна.
Вшанували пам'ять тих, хто звеличує нашу землю, і хто загинув за неї в наш час. Найкращі учні школи поклали квіти до горельєфа Василя Симоненка та меморіальної дошки пошани Героя школи і міста Артема Кубилькіна.
Сьогодні для 125 першокласників вперше відкрилися двері в Країну знань, у дивний світ казки, сповнений переливами дитинства, фантазій, допитливості й бажання пізнати невідоме, нове життя, яке розпочнеться у стінах нашої школи.
Хореографічний колектив «Ритм» привітав усіх присутніх танком «Вальс» та хореографічною композицію під пісню Олесі Заяць «Це моя Україна», яку виконала учениця 8-А класу Харченко Анна.
Із вуст першокласників прозвучали слова про рідну школу, про очікування цікавого і важливого шкільного життя. А старшокласники сказали вітальні слова маленьким своїм наступникам та подякували учителям за працю.
Батьки благословили своїх дітей на навчання хлібом та сіллю під звуки пісні «Хай живе надія»у виконанні учениці Кравченко Даші.
Під переливи першого дзвоника учні школи були запрошенні до навчальних кабінетів.
Бажаємо успіхів та натхнення у новому навчальному році!

/Files/photogallery/IMG_6161.JPG /Files/photogallery/IMG_6143.JPG /Files/photogallery/IMG_6126.JPG
/Files/photogallery/IMG_6184.JPG /Files/photogallery/IMG_6198.JPG /Files/photogallery/IMG_6204.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 363