FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Конкурс у задоволення.

Нарешті ви дочекалися статтю про славнозвісний бал Моделі ООН, в якому брали участь учні нашої школи.
Приготування до Балу був дуже виснажливим, особливо для дівчат. Адже потрібно підібрати сукню, зробити зачіску, макіяж та ще багато різних дрібниць для вибраного образу. Крім того, потрібно було підготувати танець. Як же без запальних танців? Учасники вчили декілька танців, які згодом виконали на Балу, але до цього етапу повернемося пізніше.
Отож, людей біля музею Тараса Шевченка було дуже багато: преса, групи підтримки, учасники балу та інші. Атмосфера - чудова та захоплююча.. Уявіть, самих « дам» було навіть не видно! Адже кожна з них готувалася до головної події, наводила «марафет». Звичайно було не без проблем: у когось розійшовся замок на сукні, а в когось змилась "штукатурка" з вій. Жартую, абсолютно всі учасниці були вишукані та бездоганні. А як щодо кавалерів? Ті мали вигляд не гірший! Елегантні джентельмени поводили себе відповідно до зовнішнього вигляду.
Підходив час розпочинати бал. За десять хвилин учасники зібралися біля головної зали, вже завчасно розподілені на пари. Розпочалася фото сесія, звісно, таку красу потрібно було сфотографувати.
Згодом пролунало проханням: всім учасникам зайти до головної зали. Усі вишикувались та приготувалися до танців, слухаючи промову організаторів.
Це було неймовірно! Танці делегатів перевершили всі сподівання нашої преси. Та наші конкурсантки та їх кавалери були найкращими.
Зірками танцполу стали випускники Моделі ООН: їх денс був неймовірно-заворожуючим, дійсно.
Все це дійство супроводжувалося веселим настроєм та позитивними емоціями всіх гостей учасників. По закінченню конкурсу організатори вручили Грамоти учасникам. А їх тут було чимало. Нашій школі, звичайно, також була вручена грамота.
Після завершення конкурсу учасники виснажені, але щасливі, почали розходитись по домівках, несучи з собою посмішки і чудовий настрій.
Учасники нашої школи знайшли на цьому конкурсі знайшли багато нових друзів, отримала багатий досвід та гарні спогади.
Окремо хочемо сказати їм «Спасибі» , хоча вони побажали залишитись інкогніто, за те, що гідно представили інтереси своєї країни та добре справились з поставленими перед вами завданнями! Браво!


З повагою журналісти 33-ої школи.

Кiлькiсть переглядiв: 290