FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

У школі відбувся День відкритих дверей «Фестиваль поліцейської та юридичної освіти».

У рамках місячника правового виховання та за сприяння департаменту освіти та гуманітарної політики у школі відбувся День відкритих дверей «Фестиваль поліцейської та юридичної освіти». Для учнів нашої школи та міста Головним управлінням національної поліції в Черкаській області було організовано виставку техніки, різноманітної зброї та спорядження для захисту. Учні старших класів із захопленням розглядали макети, цікавилися видами та, звісно, фотографувалися. Найбільшою радістю для малечі стало спостереження за тренованою вівчаркою, яка демонструвала виконання різних команд.

Основним стержнем заходу була зустріч учнів із представниками Донецького юридичного інституту. В актовій залі вони мали можливість переглянути відеоролики про матеріально-технічну базу вузу, які представляв начальник відділу організації служби Донецького юридичного інституту майор поліції Р.В. Врадій. А завідуючий кафедрою загальних правових дисциплін підполковник поліції І.В. Іванов розповів присутнім про спеціальності в їхньому вузі та умови вступної компанії 2019 р., наголосивши на основних аспектах та виборі навчальних предметів при складанні ЗНО.

Про престиж роботи поліції та можливість влаштуватися на службу розповів школярам начальник сектору управління кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області майор поліції А.В. Коровін.

Галерея "Фестиваль права 2018"

Адміністрація школи та учні висловлюємо щиру подяку працівникам ГУНП в Черкаській області та Донецького юридичного інституту за змістовну розмову та виставку.

Кiлькiсть переглядiв: 351