FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

День безпечного Інтернету 2019 в школі

У цьому році День безпечного Інтернету (SaferInternetDay). припав на 05 лютого і пройшов під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”, основною метою якого було залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

4 лютого 2019 року педагогічний колектив школи став активним учасником вебінару для освітян, організаторами якого були: ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Центр кращого Інтернету», НВК №141 «ОРТ.
Учні 9-х класів стали учасниками онлайнового уроку для підлітків та молоді, по завершенні якого пройшли онлайн-тестування, за що отримають сертифікати.

/Files/images/2019/bezpechniy_nternet/Вебінар_ДБІ.jpg
Для семикласників та восьмикласників вчителі провели «Урок для підлітків «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?» (Кучерява А.Є., Смаглій І.М., Ягода А.Ю.).
Під керівництвом учителів інформатики Демиденко І.С. та Литвинової О.М. учні 5-10-х класів з великим інтересом пройшли завдання Веб-квестів присвячених до Дня безпечного Інтернету (розроблено вчителями інформатики міста Черкаси).

Галерея "Безпечний Інтернет 2019"

Кiлькiсть переглядiв: 276