Повернутися до звичайного режиму
FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

Школа вітає наймолодших учнів

Прихід осені для школярів - початок нового навчального року, нових знань, вражень та емоцій. Найцікавіший він для першокласників: все нове, вперше, незнайоме, цікаве. Нові знайомства, нові друзі, нові враження…

Познайомилися наймолодші школярі і зі школою: побували в актовій залі та спробували себе на сцені як артисти, заходили до кабінету директора, послухали розповідь про Артема Кубилькіна та побачили меморіальну дошку – памʼять про нього. А ще екскурсоводи показали малюкам куточок «Золотого фонду школи», куди занесені прізвища відмінників навчання з 1992 року і по сьогодні. Потім першокласники побували у Світлиці українського слова та музеї -світлиці Василя Симоненка. Цю подію для наймолодших учнів організували педагог-організатор школи Міненко Вікторія Анатоліївна, керівник музею – світлиці Озеров Павло Іванович та дівчата-екскурсоводи: Бершак Дарина (7-Б), Биченко Єлизавета (7-Б), Литвин Анастасія (7-Б) та Гречка Ірина (7-А). Своє знайомство із навчальним закладом учні завершили у їдальні.

Екскурсія не залишила байдужими наймолодших із великої учнівської сім’ї, і вони пообіцяли, що гордо носитимуть ім’я учня спеціалізованої школи №33 імені Василя Симоненка.

/Files/IMG_20150908_094540.jpg /Files/images/IMG_20150909_102304.jpg /Files/photogallery/IMG_20150909_092727.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 219